Intim sættet

Producenter:

Intim Flogger sæt

Intim Flogger Sæt er din indgang til en verden af BDSM. Med dette sæt kan du udforske nye sider af din sensualitet på en tryg og sikker måde.

Sættet indeholder:

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Intim Flogger Sæt: Din Indgang til BDSM Verdenen

Intim Flogger Sæt er dit første skridt ind i en verden af BDSM. Dette sæt er designet til at hjælpe dig med at udforske nye sider af din sensualitet på en tryg og sikker måde. Med de bløde, fløjlsagtige snerter kan du opleve en helt ny verden af berøring og stimulation.

Udforsk Sensualitet med Intim Flogger Sæt

Med Intim Flogger Sæt kan du eksperimentere med forskellige former for stimulation. De bløde snerter er perfekte til lette klask, mens håndtaget kan bruges til mere intense stunder. Dette gør sættet ideelt til både blide og mere intense BDSM oplevelser.

Kvalitet og Komfort: Intim Flogger Sæt

Vores Intim Flogger Sæt er skabt med fokus på kvalitet og komfort. De bløde snerter og det solide håndtag sikrer en behagelig oplevelse, mens det stilfulde design gør sættet til et smukt tilføjelse til din samling.

Specifikationer:

  • Materiale: Ægte skind
  • Farve: Sort

Så hvis du er klar til at tage dit første skridt ind i BDSM verdenen, er vores Intim Flogger Sæt det perfekte valg for dig. Med sin høje kvalitet, komfort og evnen til at tilbyde både blide og intense oplevelser, lover dette sæt en oplevelse, du aldrig vil glemme.