Large Skind flogger -Masters Whip.

Producenter:

Masters Whip er en god og tung opvarmningspisk

til de fantasifulde lege. 
På Masters Whip er der lagt en gummi belægning på håndtaget for et bedre greb. Snerterne udgør 50 cm, en god opvarmer. Benyt den med vores andet sexlegetøj!

Længden: 80cm
Håndtag: 30cm

 Made by Lei

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Tung opvarmnings flogger 

Denne pisk er fantastisk til at give en endefuld til både mænd og kvinder.

Den kan bruges både til smæk som nydelse men også pisk som straf At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de sex piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brug af Masters Whip:

Det er en stor og lang læder pisk der kræver lide øvelse og lidt plads for at få det optimale ud af den. Den kan bruges over det meste af kroppen men den kommer rigtig til sin ret på de store muskelgrupper. Det er en god opvarmer for de øvede og for lidt nyere kan den bruges et godt stykke hen i gamet.

Den er håndlavet på ejet værksted og af Dansk kvalitet. Den er lavet af det bedste møbel læder som er holdbar og holder sit udseende.
Det er en erfaren sadist der udvikler piskene udfra mange års øvelse i faget.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Se andre af vore opvarmer piske Her

Dan Lei anbefaler Dan Lei

Detter er en Masters opvarmer men den kan så meget mere end at varme op. det er en lang pisk ca 75 cm med et tykt der passer godt i en stor hånd, og der er en del skind i den så der er også lidt tyngde i den. 
Ud over det oplagte med at varme numsen op, kan den bruges over det meste af kroppen, både til at ramme et lille område men også over store områder ryggen og numse.