Grøn Skind Flogger -Miss Green

Producenter:

Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk

, som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt mere følsomme områder.

499,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Super lækker opvarmer pisk.

den har ca 80 tyndt skåret snerter som gør at den ikke bider ret meget i huden, men til gengæld kæler. stille og roligt vil den få blodet til at cirkuler i huden og det giver varmen. sammen med varmen kommer de gode stoffer kroppen udskiller og festen begynder.

Hvis du skal købe din første pisk vil Miss Green være oplagt. den kan det den skal uden at gøre vildt ondt, men på samme tid trykke den lidt mere på musklen end en alm. opvarmer vil gøre. den er ikke vild lang det gør at den er nem at styre, så alt i alt er det en god oplevelse at bruge denne flogger.

Senerterne holder sig fint samlet og det gør den nemmere at styre men det giver også noget godt for modtagerne. følelsen af slaget er super lækker og den er nem at ramme presis med den fra alle vinkler. hvilket minimer slag der rammer steder man ikke lige havde plenlagt 

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk: