Pussy To Go - Mystic Vibrations

Producenter:

You2Toys er skaberen af denne masturbator, Pussy To Go – Med Vibrator, som er lige nøjagtigt, hvad dens navn antyder: En vibrerende mis som du bekvemt kan have med dig.

549,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

You2toys Pussy To Go Vibrerende Onaniprodukt

Vildt lækker dåse... til lækker solosex, når der lige er en kort pause eller på turen.


Missen er placeret i et i den diskrete, sorte designdåse gemmer der sig en naturtro masturbationsmis med indvendige, tykke massagenopper under det kunstfærdige låg, der ikke vækker megen opmærksomhed.
Dåsen måler 23 cm i højden, Ø 6,5-8 cm, med anti vakuumventil i bunden til den vedvarende, glatte glidefornøjelse.

Selve missen er lavet af et silikonelignende materiale, der minder meget om hud. Det er blødt og behageligt mod din hud.

Den ligner til forveksling en vaskeægte vagina med klitoris, folder og det hele. Indeni har den tykke massageknopper, der vil give dig en utrolig naturtro oplevelse.

Der medfølger et vibrerende æg med tre vibreringsniveauer for ekstra stimulation. Ægget er 5,5 x 2,5 cm og kan sættes i masturbatoren.

Tag låget af etuiet. Brug lidt velegnet glidecreme. Stik din penis ind i den dejligt stramme og naturtro mis – materialet gør, at masturbatoren er elastisk, så det føles lækkert og stimulerende at bruge den.

Naturmis i hudvenligt softmateriale. Dejlig smal i Ø (fleksibel). Kan tages ud af dåsen for rengøring. 

Pussy To Go er designet til dig, der synes, det er rart med en solo-quickie i ny og næ. Eller til dig der rejser meget, for Pussy To Go er nemlig nem og diskret at have med i kufferten.

 eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Længde: 23cm

Diameter: 6,5-8cm

Producent: You2Toys

Masturbator Pussy to go med vibrator You2toys

Tilbehør

  • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

    149,00 DKK