Spanskrør mini 10mm cane

Producenter:

Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!
Made by Lei

99,00 DKK inkl. moms

Produkt information

Længde 70cm

Yderligere information

Råt spanskrør, hvor barken er slebet af så den fremstår blød og ubehandlet. Ø 10 mm. Og ca. 60 cm. lang. Et tyndt rør giver smerte i huden (typisk sådan et man bruger til straf).
Der er mange muligheder med et spanskrør og det kan bruges til flere typer smerte, dog er et tyndt rør best til hud smerte hvor er tykkt går ned i musklen. 
Et tyndt spansk rør som dette kan bruges over hele kroppen med lidt omtanke på slagstyrke. 
Et fantastisk redskab som kan skabe stor nydelse hvis man bruger spanskrøret rigtig og lige det modsatte ved forkert brug (Straf) 

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske

Tilbehør

  • Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø12 mm.Ca. 60 cm. langt.

    119,00 DKK
  • Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj! Ø 20mm.Ca. 60cm langt

    149,00 DKK