Pinwheel

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Drillerpinerog driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner. 

Dette Pinwheel er af højeste kvalitet.
199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Pinwheel

Dette smukke redskab i forkromet stål med de mange pigge som er fantastisk til sanseleg. 
Det er et smukt syn at se hjulet køre ned over en kvinde krop at se den ene pig efter den anden trykke på huden eller rundt om en brystvorde. Ikke mindst på et område hvor det over længer tid er blevet brugt piske her sætter den gang i i produktionen af flere at kroppens stoffer og det gør tit at modtagerne kommer til at ryste.

Gode råd til brugen af et pinweel

Kil, dril og behag din partner, med dette Pinwheel / Wartenberg wheel, opkaldt efter den berømte neurolog Dr. Robert Wartenberg. Dette forkromet stål pinwheel giver en kildrende effekt, når de stikkende pigge ruller hen over huden.

Kombineret med et blindfold og evt. fastgørelse, vil den give din partner en fantastisk sanseoplevelse, og vil efterlade vedkommende stakåndet.

Den har en fantastik virkning sammen med strøm (Violet wand) hvor man sender strømen i gennem sig selv og ud gennem et pinwheel og så se gnisterne springe fra piggene 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Tilbehør

  • Steel Catnails Stål er din perfekte partner til at begynde din rejse ind i BDSM-universet. Nyd fornemmelsen af stål mod hud og lad eventyret begynde.

    199,00 DKK
  • Vores " Middelalder Pinwheel ", er til de garvede SM / BDSM brugere. Her får du et stykke unikt redskab, som er meget god under jeres sekvenser. Et flot stykke redskab, som giver en pinefuld og lækker oplevelse for din slave. Kan med fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske!

    299,00 DKK
  • Vores triple pinwheel er til paret, der har alt, men alligevel ikke. Bruges til at pire din partner under sexlege. Kan med fordel benyttes sammen med vores håndjern, gagballs eller opspænding. Findes i alle garvede SM og BDSM hjem. Bør være i alle hjem - Perfekt lille redskab, som gør legen lidt sjovere. Benyt den med vores andet sexlegetøj. 

    249,00 DKK