Adjustable Luxury Spreader Bar

Gør din BDSM-leg endnu mere spændende med vores justerbare luksus Spreader Bar. Oplev den intense følelse af binding og erotisk spænding, som denne bar kan tilbyde.

429,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Luxury Adjustable Spreader Bar: Din Indgangsport til Intense Bindingserfaringer

Er du klar til at udforske BDSM? Vores justerbare luksus Spreader Bar er det perfekte værktøj til at introducere dig til dette spændende univers. Uanset om du er nybegynder eller har lidt erfaring, vil denne bar tilføje en ekstra dimension til din leg.

Personlig Tilpasning med Justerbar Længde

Vores Spreader Bar er designet til at give dig fuld kontrol over tensionen. Den kan justeres fra 64 cm til 94 cm med intervaller på 3 cm, hvilket gør den ideel til forskellige stillinger og positioner. Lavet af højkvalitets rustfrit stål, er denne bar både holdbar og sikkerhedsorienteret. Den medfølgende låsemekanisme sikrer, at baren forbliver i den ønskede længde under hele legen.

Mindeværdige Oplevelser med Spreader Bar

Spreader Baren er perfekt til brug i kombination med manchetter eller reb, så du kan fastgøre din partner i forskellige positioner. Uanset om du ønsker at udforske dominans og underkastelse, eller bare ønsker at tilføre lidt ekstra krydderi til dit sexliv, vil denne spreader bar skabe en mindeværdig oplevelse.

Specifikationer:

  • Produkt: Luxury Adjustable Spreader Bar
  • Materialer: Rustfrit stål
  • Justerbar: Ja, fra 64 cm op til 94 cm
  • Højde: 5.8 cm
  • Bredde: 9 cm

Hvis du er klar til at tage det første skridt ind i BDSM-universet, er vores Luxury Adjustable Spreader Bar det perfekte valg for dig. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres BDSM-eventyr. Med vores Spreader Bar, er du godt på vej til at opleve en helt ny verden af ​​erotisk nydelse.