Sutur

Nål og tråd

Det her er en af de mest extreme former for klinik-sex. Det kan blive en grænseoverskridende, intens og tillidsafprøvende oplevelse for dig og din partner. Men før du begiver dig ud i at sy munden, skamlæber eller noget helt tredje sammen på din partner, er det vigtigt at have viden om risici og hygiejne om dette område på plads.

Men dette er det perfekt udstyr til dette formål!

59,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Når I er klar til at suturerne skal ligges og tingene skal findes frem er det anbefalelsesværdigt at ligge materialerne på et rent underlag. Derefter tager du handsker på. Med alkoswaps afsprittes det område du ønsker at sy sammen. Forsøg så vidt muligt ikke at lade suturtråden røre andre overflader mens du syer. Sy stille og roligt området sammen. Det kan anbefales at have stor fokus på kommunikationen under. Ros din partner.

Når du er færdig med dine sting, skal suturnålen i en kanylebeholder. Når kanylebeholderen er fuld afleverer du den på den lokale genbrugsstation. De vil give dig en ny, ganske gratis.

Tråden på suturnålen er ikke den slags der opløses i huden. Den skal derfor klippes op, når legen er slut.

Du kan eventuelt øve dig på forhånd ved at sy i huden fra en svinekam. Det giver ikke et 100% realistisk billede af, hvordan det er at sy i levende kød, men det er bedre end at starte på helt bar bund. Nål og tråd der er brugt til at øve sig med skal naturligvis kasseres efter brug.

Hvis du vil eksperimentere med andre former for SM kan du se mere i vores SM shop her.

Tilbehør

 • Så har du alt til sikker leg med kanyler (nåleleg). Sikker BDSM leg med kanyler! Fordi vi er meget mere end sexlegetøj Midtjyllands bedste sexshop KØB piske og BDSM udstyr, men også dildoer og vibrator, gagballs og glidecreme! Kanylepakken indeholder 1 x nyrebakke 10 x alko. swaps 20 x kanyler grå 0,4 x 19mm 20 x kanyler grøn 0,8mm x 40mm 3 par...

  99,00 DKK
 • Kirurgisk nåleholder Sikrer at dine suturer sidder perfekt. Nåleholderen er med til at, du holder bedre fast på dine nåle, så legen bliver udført mere præcist. På klinikken benyttes der en bred vifte af udstyr, som kan findes i vores SM shop. Kan med fordel kombineres i legen, sammen med vores andet sexlegetøj. 

  349,00 DKK
 • Injektionspakken indeholder: 1 x nåleboks 10 x alko. swaps 3 par handsker (M, L el. XL) 100ml NaCl 10 x kanyler Sm sexlegetøj fra sexshoppen i Skive stort udvalg i sexlegetøj så som dildoer og vibrator og meget andet lækkert til par og singler!

  99,00 DKK
 • Sutur start pakke Dette vil ikke gøre klinik legen kedelig. Her er der alt hvad der skal til, for at begynde at eksperimentere med at sy i hinanden. Om det er i kvindens skamlæber, i kinderne eller et helt 3. sted, så indeholder pakken det der skal til, for at udføre dette ordentligt.  Suturpakken indeholder: 1 x sutur 10 x alko. swaps 3 par handsker...

  99,00 DKK