Nåleholder

Kirurgisk nåleholder

Sikrer at dine suturer sidder perfekt. Nåleholderen er med til at, du holder bedre fast på dine nåle, så legen bliver udført mere præcist. På klinikken benyttes der en bred vifte af udstyr, som kan findes i vores SM shop. Kan med fordel kombineres i legen, sammen med vores andet sexlegetøj

349,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

En nåleholder bruges sammen med sutur. Når man udfører sutur tager man fat med nåleholderen om nålen for at havde et bedre hold på den, når den gennembryder huden. Dette sikrer, at nålen sidder præcis, hvor man ønsker det.

Når nålen gennembryder huden udløses endorfiner (sammen med andre naturlige stoffer) i kroppen, som kan give en "rus/lykkefølelse". 

Mange er nervøse for legen med nåle, og frygt er en af de letteste følelser som Top at arbejde med. Med tillid mellem parterne kan det blive en givende oplevelse, der tillige ser smuk ud! 

Sutur kan bruges på læberne i begge ender - og hvor fantasien ellers tillader det. Anvendes ofte sammen med kanyler i fx et mønster op over baller og ryg.

Som ved alt andet er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. Vi anbefaler, at der bruges alkoswaps eller anden afspritning af området inden gennembrydning af huden. Desuden er det hensigtsmæssigt at have en nålespand for sikker afskaffelse af brugte nåle. Engangskanyler og gummihandsker bør også være en fast bestanddel af udstyrspakken til legen med sutur.

Danmarks bedste BDSM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler, flogger og meget andet SM udstyr.

Tilbehør

  • Nål og tråd Det her er en af de mest extreme former for klinik-sex. Det kan blive en grænseoverskridende, intens og tillidsafprøvende oplevelse for dig og din partner. Men før du begiver dig ud i at sy munden, skamlæber eller noget helt tredje sammen på din partner, er det vigtigt at have viden om risici og hygiejne om dette område på plads. Men dette...

    59,00 DKK
  • Sutur start pakke Dette vil ikke gøre klinik legen kedelig. Her er der alt hvad der skal til, for at begynde at eksperimentere med at sy i hinanden. Om det er i kvindens skamlæber, i kinderne eller et helt 3. sted, så indeholder pakken det der skal til, for at udføre dette ordentligt.  Suturpakken indeholder: 1 x sutur 10 x alko. swaps 3 par handsker...

    99,00 DKK