4 Tommer ( tudebræt ) paddle

Producenter:

4 Tommer paddel

er et redskab, der giver et stort slagområde. Anvendes især på de store muskelgrupper. Men kan med fordel bruges til mange forskellige former for stimuli, både overfladisk og dybt. Kvalitet der holder, produceret på eget værksted. Kan med fordel bruges sammen med vores andet sexlegetøj, eller gasmaske/gagball! Perfekt til store smæk!

Længde: 45cm
Håndtag 12cm
Padle brede: 10cm

399,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

tudebræt

En massiv padle er et vidunderligt og grusomt instrument i de rette hænder. Da den hverken svirper og den bøjer ikke. Slaget smælder mod huden og efterlader smukke, røde mærker.

Vores paddles er de bedste vi kunne finde. De er lavet af møbeltræ, og er derfor utroligt holdbare. De kan bogstaveligt talt ikke slides op. Kanterne er slebet, så de ikke skader huden.

Gode råd til brug af 4 tommer tudebræt paddel:

4 Tommer padel der med det store slagområde giver dig mere smerte stimulering på de store muskelgrupper som lår, baller samt brystkasse. Med de små slag (kaldet tapping) får du den overfladiske smerte-stimulering, men slår du og lader paddelen ligge, giver det en dybere muskelsmerte-stimulering. Den er nem at bruge og du får hurtigt gode resultater, også første gang. Skal det være mere intimt kan du bruge vores 1 tommer paddel til de mere intime områder, som kønsdele og brystvorter.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Tilbehør

 • Tilbud!

  Beaver tail er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Tilbud!

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Paddel i lædersnører Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren. Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet! Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.Kig vores...

  249,00 DKK