SATISFYER - LITTLE SECRET - PANTY VIBRATOR - BLACK

Producenter:

Trådløs æg der sidder uden på

Alle kender et trådløs æg og den frække leg man kan ha med sådan en. men dette "æg" skal sidde uden på. den skal ligge i trussen.
Men tager den magneten af sætte den i trussen og sætter magneten uden på trussen sådan den bliver der hvor det er sjovt.

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Ny måde at lege på 

Little Secret fra Satisfyer er en ægte hverdagshelt: Denne klitorisvibrator fastgøres i trussen med en magnetisk clips og egner sig derfor fremragende til sanselig stimulering, når du er på farten. Dette "æg" er noget helt andet ende de æg man ellers ser, fordi der skal sidde uden på og magneten der sidder på den, skal bruges til at holde den fast i trussen lige der hvor det er fedt. Little Secret er en diskret trussevibrator fra Satisfyer, som du nemt kan fastgøre til dine trusser ved hjælp af en magnet. Styr derefter vibrationerne selv, eller lad din partner tage styringen over din nydelse, uanset hvor i verden han er.

Du kan bruge din lille hemmelige vibrator på mange forskellige måder. Den er naturligvis oplagt til brug uden for soveværelset til et stimulerende forspil som kun du, eller dig og din partner, kender til. Men vibratoren kan også bruges håndholdt på klitoris eller andre erogene zoner, du ønsker at forkæle.

Denne Panty vibrator, fra Satisfyer, er holdt i elegant sort med guldfarvede detaljer og ligger takket være sin ergonomiske form direkte på din klitoris. På grund af de kraftfulde, men samtidig hviskestille vibrationer er Satisfyers Little Secret helt diskret. Derudover imponerer den med sin silkebløde overflade af kropsvenlig silikone, som kombineret med et par dråber glidegel sørger for en lækker, glat oplevelse.

Satisfyer Little Secret trusse vibrator kommer med en fjernbetjening som giver dig 8 vibrationsindstillinger. Du kan også koble den til den gratis app fra Satisfyer. Den nye innovative app er en fjernbetjening til dit nye legetøj og du får uendelige variationsmuligheder. Vibratoren har også en one-touch-knap, der giver dig mulighed for at kontrollere vibrationerne direkte på legetøjet.


Se mange flere ÆG lige her

Specifikationer:

Materiale: Silikone, 100 % ftalatfri
Længde: 8,5 cm. 
Bredde: 3,9 cm.
APP-Styret: Ja (Satisfyer Connect).
Vibrationsmønstre: 8 (endeløst med appen).
Genopladelig: Ja (USB kabel medfølger). 
Vandtæt: ja(IPX7)