Huge Silicone Suction Dildo Black

Producenter:

Sort dildo med sugekop

Opdag en dybere form for nydelse med Huge Silicone Suction Dildo Black. Med sin silkebløde overflade, stærke sugekop og kompatibilitet med Kiotos X silikonestropper, er denne dildo det ultimative sexlegetøj til at udforske dine vildeste fantasier.

299,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Huge Silicone Suction Dildo Black: Din Nøgle til Uudforskede Dybder

Tag dit seksuelle eventyr et skridt videre med Huge Silicone Suction Dildo Black. Dette revolutionerende sexlegetøj kombinerer banebrydende design med høj kvalitet materialer for at skabe en oplevelse, der både er spændende og tilfredsstillende.

Silkeblød Nydelse

Lavet af højkvalitets silikone, er denne dildo blød at røre ved og utrolig behagelig at bruge. Det lugtfri og kropssikre materiale sikrer, at du kan fokusere fuldt ud på din nydelse, uden at bekymre dig om noget andet.

Fleksibel og alsidig

Med en indstikslængde på 17 cm og en diameter på 44 mm, er denne dildo den perfekte størrelse til at opfylde dine dybeste fantasier. Det unikke ved denne dildo er dens kompatibilitet med enhver af Kiotos X silikonestropper, hvilket åbner op for endnu flere muligheder for leg og eksperimentering.

Stærk Sugekop, Stærk Nydelse

Denne dildo kommer med en stærk, skruelig sugekop, som let kan fastgøres på enhver glat overflade. Uanset hvor dit eventyr tager dig, sikrer Huge Silicone Suction Dildo Black, at du altid er klar til action.

Indførings længden er på 20 cm og dildoen har en diameter på omkring 4,9 cm. Den sorte silicone er lugtfri og kropsikker.

Dildoen kan monteres på Kiotos Silicone Straps. De findes i  modellerne: Amsterdam, Paris, London, Berlin, Milano og Big Black. 

Tilbehør

  • Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

    179,00 DKK
  • EROS Fisting Gel SlideX 500ml er din uundværlige partner i fisting oplevelser. Denne hybrid gel, både vand- og silikonebaseret, sikrer en glat, ikke-fedtende konsistens, der er ideel til langvarig brug.

    269,00 DKK