Darth Invader Dildo 35 cm

Darth Invader Dildo er din billet til en verden af uendelig glæde. Denne 35 cm lange dildo har et design inspireret af Darth Vader, men med et humoristisk twist, der vil bringe et smil på dit ansigt.

May the force be with you.

949,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Din gateway til bigdildo eventyr

Er du ny til bigdildo-scenen? Ingen grund til bekymring, Darth Invader Dildo er det perfekte introduktionsværktøj. Denne unikke dildo er kreativt designet for at efterligne Darth Vader, men med et humoristisk spin, der åbner døren til en helt ny verden af intime oplevelser.

Skabt for en unik og underholdende oplevelse

Darth Invader er mere end bare en huge dildo; det er en oplevelse. Med sine 35 cm i længde er den et ideelt valg for dem, der søger noget ud over det sædvanlige. Det er ikke kun dens størrelse, der gør den speciel. Dette sexlegetøj er designet med stor opmærksomhed på detaljer, fra den slanke, sorte farve, der minder om den mørke side, til penis hovedet, der erstatter Darth Vaders traditionelle hjelm. Dette er en dildo, der vil stå ud i din samling.

Få det bedste ud af dit sexlegetøj med Darth Invader

Forestil dig at glide over denne kæmpe dildo, mens du nyder dens unikke design. Darth Invader er ikke bare et sjovt tilføjelse til din samling, det er også et legetøj, der er designet til maksimal fornøjelse. Størrelsen og formen er designet til at ramme alle de rigtige steder, hvilket giver intens stimulering, der er sikker på at tilfredsstille.

Uanset om du er en nybegynder eller erfaren inden for bigdildo universet, er Darth Invader Dildo det perfekte valg for dig. Bestil din i dag hos Pleasureskive.dk og oplev, hvordan den kan transformere dine intime øjeblikke!

Specifikationsliste:

  • Mærke: Icon Brands Inc
  • Type: Darth Invader Dildo
  • Egnet til: Vaginal og anal leg
  • Længde: 35 cm
  • Bredde: Varierer, penis hoved hjelm design
  • Bemærk: Husk altid at bruge rigeligt med glidecreme for en glat og behagelig oplevelse.

Tilbehør

  • Fisting Gel er en blød og cremet gel. Som er et must for dig, der er til fisting - både analt og vaginalt. Fisting Gel smører og plejer og har en utrolig god glideevne. Den er desuden duft neutral og kan bruges med latex kondomer og handsker. At bruge latexhandsker til fisting giver en helt fantastisk følelse, både for dig og din partner.

    179,00 DKK
  • EROS Fisting Gel SlideX 500ml er din uundværlige partner i fisting oplevelser. Denne hybrid gel, både vand- og silikonebaseret, sikrer en glat, ikke-fedtende konsistens, der er ideel til langvarig brug.

    269,00 DKK