Pluspige Good 4 You 2-piece Bra Set With Sexy Thong - Curvy

BH sæt med BH og trusse til pluspiger 

Dette lækre plus pige sæt indeholder en bralette og en g-strengs trusse med brede stropper i blonde. En bralette er en uforet og bøjleløs BH, så man føler sig mere fri.

Sættet leveres i Queen Size og farven er bordeaux.

Produktet er lavet af 90% Nylon og 10% Spandex.

Skal vaskes i hånden, må ikke bleges og tåler ikke tørretumbler.

369,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Pluspige BH sæt 

Vær glamourøs og forførende med vores eksklusive plus size BH-sæt i mørk rød og G-streng trusse. Dette smukke sæt er skabt til at omfavne og fremhæve dine kurver, samtidig med at det tilføjer en ekstra dosis selvtillid og sensualitet til din garderobe.

Vores plus size BH-sæt er lavet af luksuriøst og strækbart materiale, der giver en perfekt pasform og komfort hele dagen. Den dybe, mørke røde farve er både dristig og sofistikeret og udstråler en stærk og sensuel energi.

BH'en er designet specielt til plus size figurer med brede justerbare stropper og en elastisk underbust-bånd, der giver optimal støtte og løft til din barm. De smukke blonder langs kanterne tilføjer et touch af elegance og femininitet.

Den matchende G-streng trusse har en blød elastik og strækbarhed, der sikrer en behagelig og flatterende pasform omkring dine kurver. Blonderne og det forførende design gør denne trusse til det perfekte valg for enhver intim lejlighed.

Vores plus size BH-sæt i mørk rød og G-streng trusse er skabt til at give dig selvtillid og få dig til at føle dig sexet og smuk. Uanset om det er til en romantisk aften derhjemme eller til at overraske din partner, vil dette sæt helt sikkert sætte gang i stemningen.

Forkæl dig selv med vores plus size BH-sæt i mørk rød og G-streng trusse. Bestil i dag og oplev den ultimative blanding af stil, komfort og sensualitet

Meget mere lingeri til pluspiger

Tilbehør